0

Н аскоро принц Хари отпразнува 39-ия си рожден ден в компанията на Меган Маркъл. Двойката отбеляза важната дата в традиционния германски бар „Im Goldened Kessel“. Херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха вечерта в Дюселдорф с приятели след последното състезание от Invictus Games.

В края на вечерята Хари получи изненада от персонала и плати сметката, оставяйки щедър бакшиш. Зрителите на Invictus Games също поздравиха по-рано рожденика като изпяха песен за принц Хари.

На 15 септември, по време на състезанието Invictus Games, публиката изпя Happy Birthday в чест на рождения му ден. Това беше неговият 39-ти рожден ден и публиката отпразнува специалния повод.

Дикторът на стадиона попита публиката: „Нечий рожден ден ли е? О, добре, мисля, че е нечий рожден ден. Един принц Хари, херцог на Съсекс, днес е на 39 години. Честит Рожден ден! Нека пеем заедно.“

След това публиката започна да пее песента, докато трогнатият Хари аплодира, усмихнат широко до съпругата си Меган Маркъл. Когато серенадата приключи, херцогът на Съсекс вдигна палец и каза „благодаря“.

Вечерта Хари и Меган отидоха в популярния ресторант в Дюселдорф, за да отбележат празника. Собственикът каза пред MailOnline, че Хари е изпил шест малки питиета от различни бири – около половин халба всяка. „Те бяха толкова сладки и изглеждаха щастливи. Бодигардът на Хари попита каква е бирата, аз се пошегувах, че е ужасна. Каза, че ще ме убие, ако бирата е лоша, но знам, че и той се шегува“, каза той.