0

П о повод деня на майката британското кралско семейство сподели с поданиците на короната непоказвани снимки. Денят на майката се чества в Обединеното кралство за първи път след смъртта на кралица Елизабет II.

„Честит ден на майката от нашето семейство към вашето“, написаха принцът и принцесата на Уелс в профила си в Instagram.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха две нови снимки, направени от доверения им фотограф Мат Портюс. 

Първата снимка показва Кейт, седнала на дърво с трите си деца - Джордж, Шарлот и Луи - всички облечени в ежедневни тоалети и маратонки. На втората фотография  Кейт позира заедно с най-малкия си син принц Луи. 

Публикацията, която натрупа повече от 350 000 харесвания малко повече от час, след като беше споделена, събра мили коментари от фенове по целия свят.

„Честит Ден на майката на теб, Катрин. Толкова ясно се вижда през снимките колко прекрасна и любяща майка си. Имай невероятен ден“, написа почитател на принца и принцесата на Уелс. 

Крал Чарлз и кралицата Камила показаха почит към починалите своите починали майки, като също пуснаха специални кадри. На първата снимка е кралица Елизабет заедно с малкия принц Чарлз на ръце, докато на втората е заснета Камила, усмихната заедно с майка си Розалинд Шанд. 

„На всички майки навсякъде и на тези, на които майките им липсват днес. Ние мислим за вас и ви пожелаваме специален Ден на майката, написаха кралят и кралицата.