0

С наближаването на Хелоуин американците луднаха по неочакван костюм, наподобяващ серийният убиец и канибал Джефри Дамър.

Причината един от най-бруталните престъпници в историята на САЩ да стане хит е най-новият сериал на Нетфлик „Чудовище: Историята на Джефри Дамър“, който разказва за живота на жестокия канибал и убиец.

Манията на някои хора по костюмите, вдъхновени от Дамър предизвикаха огромна вълна на недоволство в щатите. Роднини и близки на жертвите на убиеца изразиха възмущението си от безумието на някои от сънародниците си. Шърли Хюз, майката на жертвата на Дамер Тони Хюз, каза пред TMZ, че смущаващите костюми са „гавра със 17-те жертви на демона от Милуоки и травматизират семействата им“. Синът на Хюз е бил упоен и разчленен от престъпника, който запазил черепа му за спомен.

Ужасяващият убиец Джефри Дамър е отговорен за смъртта на 17 момчета и мъже от края на 70-те и началото на 90-те години на миналия век. След като ги убивал, канибалът изяждал част от жертвите си запазвал части от телата им като сувенир.