0

З агина красавица на фаталния самолет, който се разби с Пригожин на борда.

Руската федерална агенция за въздушен транспорт обяви списъка на пътниците, загинали в Тверска област близо до село Куженкино при катастрофата на самолет Embraer с десет пътници.

Освен лидерът на частната армия „Вагнер“ и Дмитрий Уткин – неговата дясна ръка, загинала е и красавицата Кристина Распопова. Тя бе единствената жена на борда и е изпълнявала функциите на стюардеса.

След смъртта й, нейни снимки, се разпространиха светкавично в социалните мрежи. Тя загина на 39 години. Последната й снимка е от закуската й преди полета.

Кристина е работила в компанията MNT Aero, работеща по договор и отговаряща за частни полети. 

Точно преди трагедията красавицата се оплакала на близките си за закъснението на полета. Тя публикува снимка на закуската и куфара си с думите „Кабина“ в социалните мрежи в сряда сутринта, съобщава Espresso.

Съдейки по публикациите, тя работела в частен самолет и често публикувала снимки от кабината в социалните мрежи. Според руски медии неин роден брат е заместник-прокурорът на Еманжелинск, Челябинска област, Евгений Распопов. Съобщава се, че и двамата са родени в Казахстан, въпреки че в профила на Кристина пише, че е работила в Москва.

 "Тя отиде в Москва, за да реализира мечтите си. Имаше силен характер, беше много амбициозна", разказа запознат с нея, пожелал анонимност

Освен това Кристина често е пътувала. В профила й пише, че е родена в Москва, но от няколко години живее в Санкт Петербург, съобщава MSK1.

Според руски медии Кристина не е била близка със собствения си брат.

"Те живееха различни животи, от време на време говореха по телефона, виждаха се веднъж годишно. Той не знаеше, че тя е летяла в самолет с Пригожин. Знаеше, че тя работи като стюардеса в частен самолет, който беше нает от хора, които могат да си позволят такъв лукс“, добави източник, близък до семейството.