0

Н яколко бизона, принадлежащи на рапъра Рик Рос, избягаха от неговата ферма южно от Атланта миналата седмица, причинявайки паника и хаос. Живеещи в района обявиха, че са видели едрия рогат добитък да пасе в дворовете им. 

За да потуши създалото се напрежение, рапърът публикува няколко видеоклипа в своя официален акаунт в Instagram. Изпълнителят обясни, че биковете са лично негови и представи едно от добичетата си на име Тимбукту.

„Може би вие харесвате кученца и котенца, но аз отглеждам добитък“, заяви Рик Рос, който нарича своето 350-акрово стопанство „Обетованата земя“. "Когато видите някой от моите биволи, дайте им морков. Дайте им и ябълка. Те са толкова мили и много миролюбиви", добави той.

Отглеждането на говеда, овце и кози е разрешено в окръг Файет, където се намира фермата на рапъра.

От офиса на местния шериф предупредиха, че биволите могат да бъдат опаси, като добавиха, че от Рик Рос може да бъде потърсена отговорност, ако се докаже, че се отнася небрежно с животните си.

Съседи се оплакаха, че добитъкът на рапъра е изплашил малките им деца, когато е нахлул в дворовете на техните къщи.

От своя страна рапърът Рик Рос заяви, че планира да отглежда и лъвове в имота си, за което насрочи среща с комшиите още тази седмица.