0

И лон Мъск - най-богатият човек в света, говори, осветен от свещи, на бизнес форум в рамките на срещата на върха на Г-20 в Индонезия, предаде Ройтерс.

Главният изпълнителен директор на компаниите "Тесла", "Спейс Екс" и "Туитър", който се включи чрез видеоконферентна връзка, каза, че се намира на място, където токът току-що е спрял. Американският милиардер обаче не уточни откъде точно говори.

"Внимавайте какво си пожелавате", предупреди той, когато бе попитан върху какво трябва да се съсредоточи бъдещият "Илон Мъск от Изтока", съобщи АП.

"Не съм сигурен колко хора всъщност биха искали да бъдат на мое място. Те биха искали да бъдат това, което си представят, че съм аз, което не е същото", каза най-богатият човек в света. Той отбеляза, че се самоизмъчва повече, отколкото повечето хора биха могли да понесат.

Очакваше се Илон Мъск да присъства лично на форума в рамките на годишната среща на Г-20. Индонезийските организатори обаче казаха, че той не може да дойде, тъй като се подготвя за съдебно заседание тази седмица.

"Натоварването ми напоследък се увеличи доста", довери с усмивка Мъск, явно имайки предвид сделката за придобиването на "Туитър".

Милиардерът, който бе облечен с риза батик, изпратена му от организаторите на форума, добави, че има "твърде много работа".