0

П ървата дама на Украйна Олена Зеленска проплака, че връзката й със съпруга й Володимир Зеленски е „в застой“ заради военния конфликт с Русия.

В интервю за CNN Зеленска каза: „Това не е нормално. Не е нормална връзка, когато децата не могат да видят баща си и трябва да говорят с него по телефона. Така че нашите отношения са на пауза, както и за всички украинци“. "Ние чакаме да се съберем отново, да бъдем отново заедно, да прекарваме вечери заедно, да говорим с децата за техните неща“, добави още тя.

Олена и децата на украинския президент отказаха да напуснат страната, когато започна военния конфликт с Русия на 24 февруари. Въпреки това, те много рядко успяват да се видят с Володимир Зеленски заради собствената им сигурност.

В предишно интервю за Good Morning America Зеленска сподели как в началото на инвазията семейството й било принудено да се раздели. „Сбогувахме се един с друг още първия ден. И през следващите два месеца имахме възможност да говорим само по телефона. Наистина се гордея с факта, че светът видя какъв е съпругът ми“, каза Зеленска.