0

Р уският президент Владимир Путин „очаква дъщеря“ от „любовницата си“ - гимнастичката Алина Кабаева, въпреки че руският президент твърди, че „има достатъчно деца“, пише „Дейли мейл“. Смята се, че 69-годишният лидер на Кремъл вече има двама синове от олимпийската шампионка.

Кабаева беше заснета бременна през 2015 г., а медии твърдят, че детето – момче, е родено тайно в Швейцария през същата година. Вторият син на гимнастичката пък бил роден в Москва през 2019 г., според разследване на швейцарския вестник „Sonntagszeitung“.

Путин, който тази година ще навърши 70 години, отрича да има връзка с 39-годишната Кабаева от 2007 г. насам. Той крие предполагаемото си тайно семейство обществеността. Според медии на Острова обаче, двойката очаква момиченце. „Дейли мейл“ цитира като източник Телеграм канала General SVR - акаунт, за който се твърди, че се управлява от вътрешни хора в Кремъл.

Постът гласи: „Вече съобщихме, че Алина Кабаева, с която живее президентът на Русия, е бременна. Вчера стана известен полът на нероденото дете. То е момиче. Твърди се обаче, че руският президент не е щастлив от новината, тъй като имал достатъчно деца. "Путин разбра, че любовницата му отново е бременна - и по всичко личи, че това не е било планирано", твърди Телеграм каналът.

Кабаева беше видяна за последно преди месец в черноморския курорт Сочи на тренировъчен лагер по художествена гимнастика с 28 деца. Изданието "Московский комсомолец" коментира, че тя е "доста отслабнала".