0

Р уска инфлуенсърка е била депортирана, след като позирала гола под свещено дърво, което се намира в храма Бабакан на индонезийския остров Бали.

Instagram звездата Алина Фазлеева споделя скандалните снимките в профила си. Те обаче са забелязани от предприемача Нилух Джелантик, който веднага синализира властите.

По думите на бизнесмена, Алина е позирала гола до 700-годишно дърво, познато на местните като kayu putih.

На кадрите се вижда как инфлуенсърката е застанала чисто гола пред светинята.

Instagram

Рускинята се извини на жителите на острова и изтри снимките от профила си.

“Извинявам се на всички балийци и индонезийци, съжалявам за действията си”, написа тя под видео, на което се моли пред светинята, но този път напълно облечена.

“Толкова съм засрамена, не исках да ви обидя по никакъв начин”, допълва още тя и споделя, че не е била наясно с историята на това място.

След голата фотосесия, Алина и съпругът ѝ са били депортирани от Бали заради поругаване на местната култура. Двойката също така има забрана да посешава страната в следващите шест месеца.

По-рано началникът на имиграционната служба в Бали – Джамарули Манихурук – заяви: “Доказано е, че и двамата са извършвали дейности, които застрашават обществения ред и не зачитат местните норми. Затова ще бъдат санкционирани с депортиране.”