0

С амотен мъж от американския щат Тексас е поставил билборд със своя снимка на оживена магистрала с надеждата да срещне подходящата жена, пише в. „Мирър“.

66-годишният Джим Бейс се премества в Тексас от Вашингтон, за да започне живота си на чисто. Мъжът е разведен два пъти и има пет деца.

Американецът е правил опити да се запознае с жени чрез онлайн приложения, но бързо решава, че има нужда от различен подход за намиране на любима. Той смята, че приложенията за запознанства не разкриват истинската личност на човека. "Не е като в гимназията, когато лесно можеш да срещнеш някого", подчертава той.

Бейс плаща за реклама на огромен билборд, поставен отстрани на оживен път, така че всеки, който минава по него, да знае, че той търси "добра жена".

Обявата гласи: "Търси се: добра жена, на възраст 50-55 години. За разговори, разходки и взаимна доброта". Мъжът е дал и телефонен номер, на който всеки желаещ може да се обади или да остави гласово съобщение. Рекламата е илюстрирана с голяма снимка на Бейс с каубойска шапка.

Американецът обяснява, че търси жена, която да го убеди, че може да се справи с трудните моменти, и която да не се притеснява колко е зает. "Много съм зает с работа, но хората не бива да преминават през живота си сами. Всеки, който не вярва в това, трябва да се вслуша във вътрешния си глас, който го подтиква да намери някой специален човек", казва той.

Американецът отбелязва, че има нужда от човек, който да му даде рамо и да каже: "Не се притеснявай, ще се справим. Всичко ще бъде наред."

Идеята с билборда работи: мъжът вече е ходил на пет срещи и е получил две дузини гласови съобщения. Но все още не смята, че е намерил подходящата. Бейс има конкретна представа за жената на мечтите си, въпреки че тя може би няма да му остави съобщение на гласовата поща. "Дженифър Анистън е подходяща. Шегувам се... отчасти", казва той.