0

М ладоженец от САЩ се разболя в деня на сватбата, но булката не отмени тържеството и намери изход от ситуацията, пише в. „Дейли Мейл“.

Кристина Кармир и нейният приятел Ганън се готвили да се оженят, но празникът бил застрашен - няколко часа преди церемонията младоженецът бил настанен в болница. Двойката обаче реши да не отменя всичко в последния момент.

Кристина набързо си направила манекен и го облякла в мъжки костюм. За лице на манекена момичето използва снимка на Ганън. Заедно с "младоженеца" Кармир прекарала цялата вечер. Жената дори успяла да танцува с него и съвместно да разреже сватбената торта.

 

@thevictorianyoungsville he had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis

 

Не всички хора обаче оценили идеята на Кристина. Коментатори я нападнали в социалните мрежи, че една уважаваща себе си булка не е трябвало да оставя съпруга си сам в болницата. Но имало и положителни мнения, които били болшинство.

„Хареса ми как са успели да преодолеят неприятностите и да запазят позитивно настроение“, коментира един от зрителите.

Що се отнася до самия Ганън, с него всичко е наред. Той напуснал болницата ден по-късно и подкрепи решението на булката да вдигне сватбата без него.