0

И звестният украински екстрасенс Макс Гордеев даде надежда на сънародниците си и на всички, които не могат да спят заради войната в родината му, като предрече, че руският президент Владимир Путин скоро ще умре.

Според Гордеев и неговите карти Таро, това може да се случи през февруари следващата година. „В тестето има 22 карти – 22 аркана. Ще изтегля една по една и ще видим колко месеца по-късно ще бъде вероятната му смърт. 9 месеца на картите... След 9 месеца. Но трябва да разберете, че това е вероятна смърт. Виждам, че сега съдбата решава какво да прави с него", каза ясновидецът в ефира на предаването "Сниданок з Украина".

Гордеев подчерта, че смъртта на президента на Русия няма да бъде край на агресията срещу Украйна. Той предупреди, че наследникът му ще е още по-кръвожаден тиранин, а именно лидерът на Чечения Рамзан Кадиров. „Може да се окаже, че той ще умре, а наследникът му ще бъде още по-лош. Затова ви съветвам да се доверите на звездите, съдбите и Вселената. Те знаят какво правят. Разбира се, когато Путин умре, всички ще се радваме. Но ако той умре, още по-голям тиранин ще заеме мястото му“, обясни Гордеев.