0

Джейсън Момоа и 53-годишната му съпруга Лиза Боне изненадаха мнозина, когато по-рано този месец обявиха, че ще се развеждат след като прекараха 17 години от живота си заедно - като двойка. Те заявиха, че ще пазят любовта си един към друг, макар да имат нужда да поемат в различни посоки. Явно обаче не всичко върви напълно гладко, защото откакто се разделиха актьорът от "Аквамен" живее в кемпера си "Ford RV", струващ 750 000 долара, пише вестник "Daily Mirror".

Излизайки от временното си жилище на колела, паркирано в двора на приятел, 42-годишният Момоа изглеждаше разрошен, неглиже, със скъсани тениска и дънки, очила и без брачната си халка. Не е известно дали официално се е изнесъл от дома си в Калифорния, в който живееха с Лиза и двете им деца - Лола и Накоа-Уолф.

Пред в. "The Sun", източник, близък до звездата, коментира ежедневието на холивудската знаменитост в момента: "Той стои в кемпера доста често и е избрал да спи там, вместо в хотел, за да може да бъде близо до плажа. Кемперът няма екстри като частен самолет, а и Джейсън не е такъв тип да си пада по луксозни места и курорти". Возилото - персонализираният EarthRoamer XV-LTi 026, струва около $750 000 и звездата си го харесва толкова много, че дори отиде с него на премиерата на "Аквамен" през 2018 г.

Джейсън и Лиза се срещнаха за първи път в джаз клуб през 2005 г., преди Момоа да стане известен. Лиза редовно беше наричана съпругата на Джейсън, но двамата се ожениха официално през 2017 г. Твърди се, че са разменили клетви в дома си в Топанга, Калифорния. Той беше в приятелски отношения с първия ѝ съпруг Лени Кравиц.