0

А лекс Раева за пръв път от две години показа Любомир - бащата на детето си. Това се случи по новогодишните празници. Певицата и актриса срещна новата година в компанията на кумовете си Орлин Горанов с неговата съпруга Валя и с поета Добромир Банев с негов приятел.

Точно Банев пусна в социалните мрежи тяхна обща снимка, на която се фукат с шарени чорапи. В последните години Алекс живее в Благоевград при мъжа си, но често отскача и до столицата за различни ангажименти.

Раева роди дъщеря Лия на бизнесмена от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се запознали на лодка. „Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто“, поясни тогава Раева. Тя забременяла два месеца по-късно. Убедена е, че дъщеря й, която се роди навръх Илинден 2019 г., е подарък от баща й – актьора и дългогодишен директор на Фестивалния център във Варна Илия Раев, който почина през 2017 г.

Когато баща й умрял, Алекс си спомня, че по това време тя се гмурка в Червено море и е под водата, когато усеща токов удар. Като излиза на брега, й се обаждат по телефона за кончината на татко й, който се бори с рак, но точно той настоял дъщеря му да замине на почивката. И когато на 1 май 2017 г. той завършва земния си път, тя предварително го почувствала.

„Исках да си отиде, за да не се мъчи повече”, изповяда се тя. „Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. Тя има същата широка усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми“, обяснява Раева.

От ляво са Орлин Горанов и съпругата му Валя, Алекс Раева, приятелят на поета и самият Банев, накрая е Любомир.