0

П евицата Алекс Раева се похвали с ултрамодерен маникюр с нокти като дъгата. На запитвания от фенки тя уточни, че е гръцки. Вижда се, че в колата до нея е мъжът й Любомир Пехливанов.

Маникюрът и герданче с рибки на Раева са направени на гръцкия остров Китира. Според древната митология това е родното място на богинята Афродита – най-красивата в пантеона. Раева дори си пусна от острова саксия с кактус, изобразяваща главата на богинята.

От постове в социалните мрежи става ясно, че Александра тези дни е из южните гръцки острови заедно с приятелки. Сред тях е и жената на певеца и тв водещ Орлин Горанов - Валя.

Алекс, Валя и още една дама дори направиха импровизиран танц по улиците. При добри тренировки могат и да го повторят в някое нашенско тв предаване.

Раева впечатли и с ефектен тоалет, наподобяващ пъстроцветен папагал. Според едно предание колкото папагалът е по-шарен, толкова повече щастие носи. В социалните медии Алекс Раева се определя като артистка, певица, тв водеща и щастлива майка. От нейни фотоси става ясно още, че на Китира са наели симпатични, малки, но с добра проходимост автомобили, които да ги придвижват из немного големия Йонийски остров.