0

М оделката Александра Богданска се сдоби с нова придобивка. Похвали се в социалните мрежи с нова кола. "От няколко месеца бях в търсене на удобна кола за мен и Габриел, която да е с 4 врати, голям багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка, написа тя. 

По всичко личи, че е доволна от новото си ежедневие и се радва на независимостта си. "Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати", признава Алекс. След раздялата си с Даниел Петканов Александра се наслаждава на новия си живот. Двамата все още не са коментирали причините да се стигне до раздялата. Даниел Петканов заяви в Инстаграм, че не търси нова любов и е възможно всичко да се случи дори да се съберат със старата. 

Александра очевидно е върнала колата- подарък от Даниел. За специалната изненада имаше и влог, в който показаха поредици от подаръци за рождения й ден, а в края на трасето я чакаше мечтаната й кола. Но всичко това остана в забвение след раздялата им.