0

И лон Мъск и Джеймс франко няма да застанат да съдебната скамейка в делото на Джони Деп срещу бившата му жена Амбър Хърд за клевета. 

Двамата бяха в свидетелския лист на Амбър, но явно няма да се появят в залата въпреки връзките им с бившата съпруга. 

През 2020 г. в делото на Деп срещу The Sun, които го бяха обявили за „бияч на жени“, Хърд свидетелства, че Франко е видял доказателства за физическо посегателство срещу нея. 

Според Хърд на 22 май 2016 г. Франко отишъл в дома им и попитал „какво по дяволите се е случило с лицето й“. Тя обвини Деп, че я е замерял с телефон. 

Връзките на най-богатия човек са заради връзката му с актрисата след края на брака й с Деп.

Мъск е посещавал в резиденцията им в Лос Анджелис, когато „Деп не си бил у дома, няколко пъти седмично“, каза през 2015 г. портиерът на сградата. 

Но двамата и двамата твърдят, че тяхната връзка за почнала, след като актрисата подала документи за развод. 

Сега обаче по време на делото стана ясно от съобщение, че Хърд не е обичала милиардера, а само е „запълвала празнината“.

По време на делото Деп бе забелязан да убива време, като си оцветява книжка.

БГНЕС

Фотографите, които отразяват процеса, уловиха някои от любимите неща на Джони Деп, сред които огромната му метална чаша, от която актьорът пие кафе и която е неотлъчно до него.

БГНЕС

Задължително Джони има пред себе си купчина желирани плодови бонбонки, които изглежда са му любими.

На последното съдебно заседание, Деп се появи в ръка с тефтер, който приличаше на дневник.

БГНЕС

Върху корицата му имаше апликация с надпис „Построен да издържи“ и рисунка на зелен череп с корона на главата. За да бъде още по-забележителна появата му, холивудската знаменитост си припяваше известния шлагер на Боб Марли "No woman, No cry".