0

О бичаните родни актьори Ненчо Илчев и Аня Пенчева бяха специални гости на футболната ни легенда Христо Стоичков и съпругата му Мариана в Маями. Артистите изненадаха Камата по време на турнето в САЩ, а той ги покани на специална вечеря.

Припомняме ви, че Илчев и Пенчева са заедно с Кадиев и Ефремов на турне отвъд Океана, където радват българската общност с постановката „Тя, той и още двама-трима“. Почти на финала на обиколката им те се отбиха в Маями, където от години живее и Стоичков със семейството си. Легендата на футбола у нас безкрайно се зарадвал на срещата с Илчев и Пенчева и заедно със съпругата му поканили актьорите на специална вечеря като техни гости.

Групата на тръгване от Вегас.

 Групата на тръгване от Вегас.

Веселата българска група са хапнали в хубав ресторант там, става ясно от снимка в социалните мрежи, на която всички позират щастливи и усмихнати от срещата си. Към момента не е ясно дали Стоичков и жена му са били на спектакъла на нашите артисти преди това, или направо са се събрали за вечеря. От фотоса липсват Кадиев и Кирчо Ефремов.

Цялото турне на актьорите ни мина повече от успешно и те бяха посрещнати с бурни овации навсякъде, където играха спектакъла си. До няколко дни Илчев и компания пък ще се завърнат у нас.