0

А сдис Ран откри сезона на морето и се появи в Созопол в края на зимата. Ледената кралица пусна в социалните мрежи клип как се радва на созополските вълни. Засега все още без да се къпе в тях, но пък с подчертано внимание към звука, който предизвиква.

Справка със синоптичната обстановка показва, че в Созопол във вторник температурите леко надвишаваха нулевите. Родената в Исландия Асдис хич и не се притеснява от ниските градуси. И преди си е пускала снимки как се разголва в студа, но обикновено те са сред някой северен гейзер, където може да се топне след това в горещите вулканични води. Сега обаче само се разхожда из крайбрежните улици на Созопол и се радва на лукса в хотела си. Тя си показа и котето в колата, което й се радва гальовно.

Преди години Асдис имаше връзка със созополски художник. Тогава според светските хроникьори двамата се отдавали на пламенни и артистични страсти. В последната година обаче се твърди, че Ран е в прегръдките на свой сънародник, който има бизнес у нас. Затова феновете на Ледената кралица много се впечатлиха, когато вчера тя си пусна т.нар. стори в Инстаграм. Там се хвали с късметче от кафе с нейното име, което й предрича нова връзка през 2022 г. Определено това я развеселява. Асдис стана звезда у нас още по времето, когато като футболна съпруга се разголи за няколко мъжки списания.