0

Б ритни Спиърс заяви, че чака дете. Певицата написа пост в Инстаграм в понеделник, в който съобщи, че чака бебе от годеника й Сам Асгари. Тя вече е майка на двама сина. 

„Отслабнах толкова много, за да отида на пътуването си до Мауи, само за да си ги кача обратно. Помислих си: „О, какво се случи със стомаха ми???“ Съпругът ми каза: „Не, ти си бременна с храна, глупаче !!!““ написа Спиърс, имайки предвид 28-годишния Асгари, за който тепърва ще се омъжи.

„И така, направих тест за бременност… и ъъъъъъъ добре… ще имам бебе“, продължи тя. „… 4 дни по-късно качих още малко килограми. Тя расте!!! Ако сме двама там… може просто да полудея“, написа още тя.

Въпреки това, писанията на певицата остави някои фенове объркани, тъй като тя споменава, че е бременна с бебе и с храна.

Спиърс и Асгари обявиха годежа си през септември, след като се срещнаха през 2016 г. По време на показанията на Спиърс в съда през юни тя разкри, че иска да се омъжи и да има бебе и твърди, че нейното наставничество й е попречило да го направи.

След прекратяването на наставничеството на Спиърс през ноември, певицата влезе в Instagram, за да разкрие, че мисли за бебе. Певицата публикува черно-бяла снимка на крака на човек и дете.