0

А ктрисата Лили Гелева съобщи в своя Инстаграм, че е бременна от актьора Христо Петков от "Дяволското гърло", който се разведе с жена си Анастасия Ингилизова. Но дали Гелева е причина за раздялата им не е ясно. 

За връзката им с Христо Петков стана ясно миналата година, а преди връзката си с нея Петков имаше брак с актрисата Анастасия Ингилизова, от която има 5-годишен син. Ингилизова пък е бивша жена на Деян Донков, който сега е с Радина Кърджилова. Истински латино сериал.

От няколко месеца актрисата Лили Гелева ни разсмива със своите пандемични иронично-саркастични блиц включвания. Лили си е направо топ-инфлуенсър, защото някои от тях имат близо 70 хиляди гледания и стотици коментари, предимно да не кажем изцяло положителни.

Широката публика познава Лили Гелева и от социалната кампания „Писмо в бутилка“, ролите ѝ в „Старицата от Калкута" в Театър 199 и „На театър съм!“, “Любовта на Анатол”, “Актьори срещу поети” в „Сфумато“, “Avenue Q” в Столичен куклен театър или пък песните ѝ с Мартин Костадинов.