0

К раля на фолка Азис отново легна на операционната маса, за да увеличи пениса си.

Според източници на „Телеграф“ този път, за да постигне желания резултат, д-р Николай Георгиев е използвал над 20 кубически милилитра от специално предназначен за целта филър.

Морков

В профила си в Инстаграм певецът не пропусна да благодари на своя лекар. „Благодаря ви, д-р Георгиев“ - написа Ромския славей и продължи: “Променяш животи и съдби. Благодаря за щастието да си мой доктор“. Според запознати размерът на мъжкото достойнство вече било придобило застрашаващи размери. „Най-накрая ще е доволен от резултата“, коментираха последователите му. Някои приеха корекцията му с насмешка и го попитаха чрез социалните мрежи: “Увиснал ли е морковът, Васе“. Певецът награди с безразличие коментарите на феновете.

Дебелина

В момента Азис се намира в Брюксел, където се наслаждава на всички удоволствия, които му предлага страната. Преди дни посети популярен бар за хомосексуалисти. А ден по-късно пусна снимка от магазин за еротично мъжко бельо. Именно от този фотос стана ясно, че интервенцията, на която се е подложила звездата, е в областта на слабините. Намесата е променила пениса на Азис не само на дължина, но и на дебелина, както си личи и на снимката. Припомняме, че след последната корекция членът на Азис порасна до завидните 21 сантиметра. Тази дължина и обемът тогава очевидно не са били достатъчно задоволителни за певеца. Тогава той се закани, че след време ще надуе пакета до 24 см.