0

П леймейтката Светлана Василева, по мъж Гущерова, е родила третото си дете. Многодетната майка съобщи щастливата новина, като сподели в личния си профил в Инстаграм снимка на букет червени рози от стаята в Майчин дом. „Моята сутрин. Обичам те, Християн“ - написа под фотоса блондинката. 

Както при предишните й две бременности и този път Светлана пазеше в тайна благата вест до последно. В тайна остана и датата на самото раждане на миската.

Според източници на “Телеграф” Гущерова е родила още в понеделник в Майчин дом, като операцията е била планирана и извършена от известния акушер-гинеколог д-р Дяволов.

Запознати казват, че третият наследник на Гущеров отново е момче и носи името на гордия си татко - Християн.

Датата на раждането на милионерския наследник не била случайна и този път Светлана, която е изключително суеверна, се доверила на изчисленията на личната си астроложка.

Младата майка е луда по астрологията и не прави дори крачка, без да провери дали влиянията на планетите и звездите са благоприятни.

Същото било сторено и при предишните и бременности, макар че съдбата си каза своето, когато първото раждане на манекенката настъпи преждевременно и изненада младата майка.

Светлана винаги е мечтала за голямо и сплотено семейство, разказват близки до моделката и сега то е факт. Двамата със съпруга й вече са родители на три деца.

Първата им рожба скоро отбеляза 4 години и се казва Анелия-Добромира, а малко след това се появи и първият им син, когото кръстиха на дядо си Добромир.