0

Т ийнсензацията Сузанита отново намери начин да скандализира социалните мрежи, този път с напълно гола снимка. Еротичният кадър беше наличен само в рамките на 24 часа в официалния профил на звездната наследница в Инстаграм. Пред обектива тя позира без дрехи, прикривайки гърдите си с жив питон. Фотото е част от специална фотосесия, част от музикалния проект „Между гърдите“, но вижда бял свят едва сега.

Силикон

На публикувания кадър щерката на известния изпълнител Орхан Мурад се е настанила в масивно кресло, кръстосвайки крак върху крак. Питонът, който й прави компания в студиото, закрива гърдите и интимните й части. Косата й умишлено е разпиляна, за да допринесе за дозата търсена провокация от страна на 18-годишната певица. Малко по-рано в профила й се появи и друга снимка, акцент в която е новият силиконов бюст, с който се сдоби преди месеци.

Кино

И друго любопитно фото се появи в профила на русокосата хубавица – с Димо Алексиев. Оказа се, че звездата от „Откраднат живот“ и „Седем часа разлика“ преподава основите в актьорското майсторство директно на снимачната площадка. Двамата ще си партнират в новия български филм "Дани.Легенда.Бог", който тръгва по кината от 3 декември. В лентата зрителите ще видят още Валентина Александрова, Илияна Лазарова, Кейт Никълс, Емил Каменов, Джеймс Бабсън, Борислав Марковски, Георги Налджиев, Йордан Данчев, Асен Блатечки и Николай Урумов.

INSTAGRAM

INSTAGRAM