0

К им Кардашиян за първи първи път краси корица на Sports Illustrated Swimsuit 2022 г.

Риалити звездата не скри вълнението си от последователите си в Instagram.

"О, Боже, аз съм на корицата на Sports Illustrated! Заснехме я през януари и беше толкова трудно да пазя това в тайна", написа тя. Кардашиян сподели, че за локацията на снимките са посетили едно от най-любимите ѝ места в света, а именно Доминиканската република.

В своя профил в Instagram освен корицата публикува още и снимки от фотoсесията, които показват типичният за Кардашиян секспал.

"За мен бе истинска чест да бъда на корицата на Sports Illustrated Swimsuit.", пише бившата на Кание за финал.

На партито за представянето на тазгодишните броеве на SI Swimsuit, което се проведе в Ню Йорк, присъстваха редица звезди, но най-голямо впечатление определено направи Сиара.

Събитието се провежда всяка година. На него се представя корицата, в тазгодишния случай - кориците, SI Swimsuit организира парти по случай старта, за да отпразнува усилената си работа.

Моделите от изданието, служителите и партньорите се събират на грандиозно събитие. Празненствата през седмицата на пускането на изданието в миналото са включвали дискусии с участието на Тайра Банкс, MJ Day и Кейт Ъптън, както и изпълнения на Бруно Марс, Megan Thee Stallion и Diplo.