0

М алко след като времето се затопли, родният хайлайф напусна София и се отправи към морето. Миналия уикенд всички си дадоха среща край морския град, но определено най-притегателно място се оказа Слънчев бряг, а най-неуморни се оказаха плеймейтките и фолкпевиците.

Избор

Скандалната Емануела отново не изневери на стила си и си пусна кадър от Слънчака, на който е яхнала питбул. За щастие на защитниците на животни не става въпрос за истински, а за декор от най-новото заведение на плажа на Слънчев - Za Zú,  което се разположи на мястото на емблематичния Какао бийч. Там хубавицата се повесели с приятели, които празнуваха рожден ден. На масата на изпълнителката на „Пайнер“ се наслаждаваха на кулинарни шедьоври като карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, избрани риби и вариации на морски дарове.

На същото място сексапил пръскаха три от най-коментираните родни плеймейтки в момента - Дениз Хайрула, Благовеста Бонбонова и Виктория Капитонова. Риалити героините бяха без мъжка компания, но това не им попречи да се забавляват и да бъдат ухажвани от редица мъже. Новооткритото място на плажа се оказа притегателно и за щерката на Христо Стоичков - Мика. Не е известно има ли мъж до нея в момента, но хубавицата изглежда щастлива, забавлявайки се на Слънчака. 

Купон

Една от най- коментираните плеймейтки у нас - Нора Недкова, не пропусна и това откриване на сезона, и то на любимото си място. Тя бе забелязана в Bedroom beach, където купонясваше до малките часове на нощта с приятелска компания. Устатата блондинка се наслади на футуристичен спектакъл от звук и светлина, който събра в себе си атрактивни технологии, “извънземни” артисти и близо 40 души на една сцена. Специално за събитието от Маями в Слънчев бряг пристигна легендарното хаус дуо Crazibiza. Те бяха кулминацията на виртуозно мултимедийно шоу, с което официално се откри лято 2022. Само на няколко крачки от Недкова пък тон за купон даде любимката на фолка Преслава, която откри сезона с най-големите си хитове. Тя се превъплъти в черен ангел. Шоуто за старта на сезона включваше над 15 танцьори с футуристични костюми, дело на дизайнера Донка Боева, и прима балерините на Националния музикален театър. Те пресъздадоха на живо етюди от прочутия балет „Лебедово езеро“. Кулминацията на купона бе Преслава, която се появи като истински „черен лебед“ на сцената. По-късно вечерта певицата се пошегува с публиката, че „официално“ поставя начало на тържествата по повод своя рожден ден. Любимката на THE 1 постигна и своеобразен рекорд по бисове - цели 6 пъти гостите я връщаха на сцената.

Рени празнува РД в Гърция

Фолкдивата Рени отпразнува рождения ден на малкия си син в съседна Гърция. Тя качи фотоси с наследника си, а отдолу написа: „Честит 13-и рожден ден, мило мое дете. На този ден, в който си се родил, ти пожелавам цялото щастие на планетата. Нека радостните мигове в живота ти никога не свършват“. Майка и син прекараха около седмица в южната съседка, където намериха време за почивка и дълги разходки. Както е ясно от години, Рени остана само с малкия си син, след като големият се отрече от нея и замина да живее с баща си Борис Пфилосов. Говори се, че дори не искал да вижда звездната си майка, но за сметка на това бил изключително добронамерен към малкото си братче, което към момента е с Рени.

Ники Илиев събира тен в Италия

Актьорът и режисьор Ники Илиев съчетава полезното с приятното и събира тен в Италия. Той и повечето от актьорите от хитовата лента „Завръщане 2“ ще открият фестивала на българското кино в Рим. Ники пусна кадър, на който е гол до кръста, с лаптоп и чаша кафе пред него, а от написаното под снимката става ясно, че готви нов филм. „Офисът ми тези дни. Нов сценарий, нов филм, но преди това на 24-ти в Рим ще представим „Завръщане 2“, като открием фестивала на българското кино“, разкри Ники. Заедно с него са Башар Рахал, Райна Караянева, Диляна Попова, Орлин Павлов и Николай Мутафчиев.

Багата се завърна у нас

За откриването на родния морски сезон у нас се завърна и Благой Иванов - Багата. Той се е отдал на почивка по мъжки, като пристигането му в България бе абсолютна изненада за всички. От известно време той предпочита да се завръща тайно у нас, като няколко пъти правеше това с жена си и детето. Този път обаче той реши да се завърне сам, за да си припомни добрите стари времена с купони по мъжки на Слънчака.