0

П анайот Панайотов ще цака колежката си Кичка Бодурова с концерт в София, след като двамата се скараха заради рецитала й в Бургас.

Находчиви организатори се възползваха около естрадната драма, разтресла по-силно социалните мрежи от изгонването на руските шпиони и връчването на мандата за ново правителство на Асен Василев. Лятната сцена пред НДК веднага обяви концерт на момчето, което говори с морето на 10 август, а билетите бяха разпродадени само за ден.

Мижав интерес

Думите на Панайотов „мижав интерес“ към рецитала на Бодурова в Бургас взривиха онлайн пространството и за естрадните легенди вече дори научи и най-младото поколение, което ги превърна във „вайръл“ любимци. Певицата обвини колегата си в грубо изказване, а той разкри пред „Телеграф“, че скандалът между тях е за точно 272 лв. - толкова струва бензинът му до морето и обратно, което тя отказала да плати. По-късно Кичка обясни, че парите не били проблем, а неговото отношение към музикантите й – нарекъл ги Сульо и Пульо, което тя считала за грандоманщина. Проверка на „Телеграф“ в „Ивентим“ в късния следобед показа, че още 135 места са свободни за концерта на Бодурова в летния театър – 39 са в сектор А, най-много – 73, са за централния сектор Б и още 23 – в сектор В.

От „Кино Кабана“ казват, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са заявили интерес при капацитет 20-150 седящи места и още толкова правостоящи.

Редосеялка

След избухването на скандала, в социалните мрежи се появи изказване на Кичка Бодурова в Туитър, в което се казва: „Тук съм, за да защитя името си, приятели! Не мога да допусна, че човек с име на тракторист, талант на такъв и ръст на редосеялка може да си позволява да коментира Жена и артист като мен“. „Не знам кой се е пошегувал и направил фалшив мой профил. Но моля ви бъдете човеци! Аз нямам туитър или каквото и да е друго. Това по-долу няма нищо общо с мен. Поне бъдете сигурни и след това изливайте помията! Непрекъснато се честитят религиозни празници тук у нас, но страх от Бога няма! Моля ви!“, заяви изпълнителката. По-късно тя обяви, че ще изтрие личния си профил във Фейбук и ще остави само страницата си с думите: „Моля последвайте този линк, ако искате да следите мои постове и публикации. Профилът, на който сте в момента, ще бъде закрит за публичното пространство от 1 август 2022“. Преди това тя обяви пред bTV, че интересът към концерта й не бил мижав: „Не искам да се впускаме в лоши мисли, но може би Панайот беше обиден, че отказах неговото участие. Организаторът няма нищо общо, това беше мое решение. Реших да нямам негативност около себе си“.

Певецът по-слушан в Спотифай

В българския YouTube – vBox7, също не пропуснаха да коментират драмата между легендите и публикуваха материал “Как Панайот Панайотов се превърна във вайръл сензация и коя, по дяволите е Кичка Бодурова?”: “До съвсем скоро хиляди млади не бяха чували за имената Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Две естрадни звезди от близкото минало. Дами и господа, тези двамата ни научиха как се прави качествен ПР и реклама за едно "мижаво" събитие. Социалните мрежи гръмнаха, след като стана ясно, че Панайот Панайотов отказа участие в концерт на колежката си Бодурова в Бургас. Той твърдеше първоначално, че причината е "мижав интерес" към концерта, но впоследствие Кичка разясни, че става въпрос за... пари и претенции, идващи от Панайот.

"Мила Кичка, само да знаеш, че "Момчето, което говори с морето" има 1958 слушания в Spotify. Хелол, както казва Силвена Роу! Още малко статистика, мила! Панайот Панайотов има 502 слушателя месечно в същата музикална платформа. За да е реципрочно всичко, ето и малко статистика за Кичка Бодурова и нейните песни в Spotify: Месечни слушатели – 377, най-слушаната й песен е "Пея за всички приятели" с 4 996 стриймвания. Е, Кичка тук го бие Панайот.

Но Бодурова не успя да спечели сърцата на интернет запалянковците, които са луди по Панайот и вече са изкупили всички билети за концерта му през август в "Кино Кабана". Нощният живот на София ще се промени, ще бъде разтърсен от ивент с непоклатима стойност. Кичка да си пее на морето, хич не ни интересува. И без това горивото е скъпо, никой няма време да бичи чак до Бургас, като добавим и прехвалената разбита магистрала и... направо стягаме багажа за "Кино Кабана", а след това към Гърция“.

БИТКАТА НА ТИТАНИТЕ: Кичка се скара с Панайот за 272 лв.