0

Б ившата съпруга на актьора Чарли Шийн Дениз Ричардс се регистрира в OnlyFans. Това се случи седмица, след като 18-годишната им дъщеря откри свой собствен акаунт в сайта.

В профила си в Instagram 51-годишната актриса публикува видео и написа: “Готови сме… започваме. #onlyfans. Линк в описанието”.

По-рано Чарли Шийн коментира пред E!News, че “не одобрява” решението на дъщеря си Сами. “Но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я посъветвах да запази стила си, да бъде креативна и да не жертва своята почтеност”, каза още той и посочи, че в момента двамата “не споделят един покрив”.

Ричардс тогава контрира, че подкрепя Сами, като решението ѝ да се присъедини към OnlyFans “не се основава на това в чия къща живее”.

И намекна, че е възможно да се присъедини към сайта.

“Получих много негативни коментари в социалните ми мрежи през изминалата седмица. Трябва да кажа, че ми се иска да имам увереността, която има 18-годишната ми дъщеря.

По думите ѝ, няма особена разлика в това дали качваш снимка по бикини в Instagram или OnlyFans. “Съжалявам, но по дяволите, ако мога да получа пари и на моята възраст? За да ме видиш по бикини?!? Бог да те благослови! Може би трябва да открия свой собствен акаунт”, завърши тогавашният ѝ пост, писа LADbible