0

Б ившият съпруг на моделката Маги Желязкова, Боби Манекена, се ожени за нейна колежка – Роси Черногорова. Навръх празника на жената двамата влюбени си казаха “Да” в столичен ресторант. 

Връзката им започва преди около година, но двамата успешно я крият от светлините на прожекторите. На сватбата на новото семейство присъстваха около стотина души от най-приближения приятелски кръг на двойката. Желязков и Черногорова изтанцуваха първия си сватбен танц под звуците на хита на Андреа Бочели - Vivo per lei (Живея за нея).

Мис България Ивайла Бакалова и Искра Георгиева бяха едни от първите, които поздравиха новото семейство.

От видеа и снимки, публикувани в социалната мрежа, се вижда, че тържеството е в италиански стил, а булката е избрала за церемонията семпла бяла рокля, макар и това да не е първият й брак. 

Манекенката остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама.

От своя страна Боби Желязков - известен като Боби Манекена, е бивш съпруг на популярната Маги Желязкова.

Двамата са заедно повече от 15 години, а от връзката си имат един наследник - Боби. Двамата се разделят през 2014 г., а години по-късно Маги вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес.

Сред раздялата си с Маги името на Боби беше спрягано с имената на няколко родни красавици, между които и Венета Харизанова. Очевидно Манекена е оставил в миналото мимолетните връзки и най-накрая е избрал жената на сърцето си.