0

Б ившият възлюбен на поп дивата Мария Илиева Атанас Колев заби актуалната звезда на фолка Лидия. Двамата са двойка от около месец, разкриват техни близки, а от няколко дни са заедно на зимна ваканция в Пампорово.

За любовта си се издадоха с постовете си в личните си профили в социалната мрежа Инстаграм. Двамата пуснаха снимки от едно и също място, по едно и също време. Преди ден той пусна и видеостори, в които показва как Лидия се опитва да кара сноуборд на заледената писта.

Самата тя пък си пусна клипче, на което е наметнала якето на Наско. Феновете им също се усетиха и под снимката на Колев започнаха да пишат колко добра фотографка е Лидия, а под нейния кадър хвалеха него.

Към момента двамата не коментират официално отношенията си. Припомняме ви, че само преди месец Наско се дипломира за лекар. Близките му били щастливи от връзката му с Лидия, тъй като най-накрая си хванал момиче, по-младо от него.

Припомняме ви, че връзката му с Мария Илиева бе обект на коментари, тъй като тя бе с около 20 години по-възрастна от него. След като се разделиха, тя изтри всичките му песни, които бяха създали, докато бяха заедно. С днешна дата Илиева вече има две деца, а пък Наско най-накрая се радва на любовта на своя връстничка.