0

А ктьорът Асен Блатечки показа ново русо гадже на галапремиерата на хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“, която се проведе миналата вечер в столично кино.

Секссимволът на българското кино не издаде коя е дамата на сърцето му, но пък даде зелена светлина на слуховете, че се е разделил с майката на детето си Диляна Попова.

БТА

Специално за събитието у нас пристигнаха главните актьори от хитовата кримка - Милош Бикович и Миодраг Радонич.

Звездният тандем мина по червения килим заедно с българските си колеги, сред които Асен Блатечки, Мак Маринов, Жорета Николова, Блажо Никович, Николай Николаев. Към екипа на филма се включи и авторът на саундтрака на лентата Кристиан Талев – Криско, който пристигна с половинката си Цвети и опроверга слуховете, че са се разделили.

Криско си направи и селфи с Милош Бикович, което сподели в социалните мрежи и обра овациите на феновете. На събитието присъства още посланикът на Сърбия в България Желко Йович, който поздрави сънародниците си за успеха на филма, както и някои от най-популярните личности и инфлуенсъри у нас. На живо с видеопоздрав в киносалона пък се включи една от най-големите звезди на родното кино Захари Бахаров, който пожела на гостите приятно гледане и се извини за отсъствието си, тъй като бил под карантина. „Южен вятър 2: Ускорение“ тръгва по кината в цялата страна на 4 февруари.

След края на прожекцията Милош Бикович благодари на публиката и представи екипа на „Южен вятър 2: Ускорение“ сред нестихващи аплодисменти. „За мен е чест, че имах удоволствието да работя с вас. Българската школа от актьори е сред най-добрите и се радвам, че заедно успяхме да направим продължението на филма още по-успешно“, сподели още Бикович. Актьорът с радост поговори с публиката и отговори на въпросите им, като зарадва феновете с вълнуващата новина, че трета част на филма ще има.

Интервю със сръбските звезди Милош Бикович и Миодраг Радонич можете да прочетете в петъчния брой на „Телеграф“.

Галапремиерата на хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“
Южен вятър Южен вятър Южен вятър
8