0

Ф утболистът Благой Георгиев е твърдо решен да започне нов живот извън пределите на България и да избяга в чужбина с поредната си любима. Както „Телеграф“ пръв писа, двамата със Златка Райкова се разделиха преди месец, а причината, както се очакваше, и този път е похотливият характер на Джийзъса. 

Близки до Георгиев разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Девойката нямала амбиции да става известна, а искала само любовта на Благой. Двамата се срещнали във фитнес залата и нещата между тях за кратко време се задълбочили толкова, че футболистът взел категоричното решение да напусне семейното гнездо, което свиха със Златка преди няколко години. 

За да избегне хейта за поредното си разбито семейство, Георгиев е решил да се премести в чужбина, където никой не е наясно с поредицата му от изневери, станали причина да се раздели с майките и на четирите си деца. 

За категоричния край между Златка и Благо свидетелства и фактът, че от вчера футболистът изтри всички снимки с Райкова от личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

СЛЕД РАЗДЯЛАТА С ДЖИЗЪСА: Златка се хвали с подарък за 6 бона (СНИМКА)