0

Б урна е връзката на ромския славей Софи Маринова с любимия й Гринго.  Половинката на звездата често е в епицентъра на екшъна. Последният случай е по време на участие на Преслава, където двамата с компания били гости. Малко след полунощ фен поискал да се снима с певицата, но се намесил Гринго, който го набил. Пострадалият е свързан със системата на МВР, извикал колегите си и Гринго бил задържан за 72 часа. Той беше поставен под домашен арест, тъй като вече бил съден от специализирания съд заради изнудване. Още през 2016 г. Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът й я бие. „Бие ме с юмруци“, споделя певицата. През 2021 г. половинката на Софка отново бе арестуван при зрелищна акция. Тогава е задържан за 24 часа със съмнения, че се занимава с престъпна дейност.

Неколкократно бе арестуван и бившият съпруг на красивата актриса и модел Ирена Милянкова. Росен Чолов бе обвинен в сводничество. Ирена била едва на 13 години, когато срещнала Чолов, малко след като пристигнала от родния Разград да следва мечтата си да бъде модел. Когато заживяват заедно, Милянкова е на 14 години. Първото от четирите си деца от Чолов манекенката ражда на 15. През 2012 г. Росен е задържан в луксозна къща в столичен квартал при спецоперация на ГДБОП по обвинение за склоняване към проституция. Той бил част от група, която набирала млади момичета, на които предлагали работа в известна модна агенция. Офертите били съблазнителни - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове. На по-късен етап започвало и склоняването на „моделите“ – част от тях непълнолетни, да предлагат сексуални услуги с обещанието за добро възнаграждение. "Децата знаят всичко, нашето семейство е сплотено и се стараем да не обръщаме внимание на „недоброжелатели“, заявява тогава Ирена. След ареста от семейството на Милянкова е конфискувано богатство на стойност 547 507лв.

Певицата Лияна сама си дава определението – фатална жена. И това в действителност е така. Първата официална половинка на красавицата е небезизвестният - Пламен Иванов-Фалконети. Той бил застрелян пред очите на певицата на входа на ресторант. “Убиецът беше без маска, изскочи пред нас на 3-4 метра. Стреля със заглушител. Седем пъти всичките в тялото на приятеля ми. Нямаше пропуск“, разказва певицата. Следва драматичната връзка на Лияна с бащата на дъщеря й - Махмуд. През 2019 г. Махмуд Йозджан е арестуван в Турция, след като бе издирван от Интерпол 14 години. У нас той получава присъда от 15 години затвор за наркотрафик. Малко преди ВКС да се произнесе окончателно, Махмуд успява да избяга. Лиана признава, че направила опит да живее с него в Турция, но консервативните порядки там изобщо не й допаднали и тя едва ли не успяла да изляга с детето си и да се върне в България.