0

Ф олкпевецът Тони Стораро е направил черна магия на колежката си и кандидат-снаха Теди Александрова, за да спаси сина си от токсичната им връзка. Това стана ясно, след като самата тя извади наяве всички мръсни ризи на фамилията около раздялата.

Според нея Стораро-баща изцяло бил виновен за това двамата с любимия й да стигнат дотук. След като Тони не можел да повлияе на любовния живот на сина си по никакъв друг начин, се стигнало до услугите на ходжа. Според Александрова Тони Стораро използвал заклинание при ходжа, при което се коли агне. За да е сигурно действието на магията, Стораро заклал не едно, а цели 5 животинчета. Певицата качи на стори видео от магията срещу любов и обясни, че имала и още видеа, но били в друг телефон. Според нея ходжата бил превишил правомощията си, за което тя щяла да му търси лична отговорност. Развръзката идва малко след направената магия. Теди сподели чатове, в които кара Емрах да отиде и да се откълне от действието на заклинанието в джамия, но младият изпълнител отказва, под предлог че има подслушватели в колата и навсякъде около него поставени от зоркия му татко.

В отговор на това самия Емрах показа стори в профила си в Инстаграм, в което споделя, че многократно е бил заплашван от любимата си, че ако се разделят, тя ще посегне на живота си.

Двамата бивши буквално се хванаха за гушите, засипвайки се с обвинения. Кулминацията дойде, когато Теди показа чат между двамата, от който става ясно, че Емрах не еднократно й е посягал. Последния път, когато това се случило, певицата била откарана в болница със счупен нос. Последвали молби, извинения и признания в любов, на които Теди не вярвала. Певицата дори се опита да покаже на последователите си в мрежата как точно е станал ударът. За да е достатъчно драматичен финалът на любовта между двамата, блондинката разкри на последователите си, че дала последните си 1000 лв., за да може младото й гадже да си оправи колата.

Междувременно стана ясно, че Емрах дължал над 15 000 евро на музикална компания „Пайнер“. Това отново издаде бивша му дуетна и креватна партньорка.

Русокосата изкусителка разпространи в социалните мрежи снимка на квитанция за „частично плащане“.

"Това е една малка част от сумата, която дължите на фирма "Пайнер по неустойката на договора! А цялата сума е 20 000 евро! Парите за текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше задължение! Смешна и жалка история", написа изпълнителката на „Чалга пеперудки“.

Инстаграм