0

П ухкавата баница, която умее да върти Александра Богданска явно е станала хит сред таксиметровите шофьори и е на път да се превърне в най-известната баница у нас.

След като инфлуенсър номер 1 пусна в социалните мрежи рецептата и показа нагледно как се прави баницата, попадна на таксиджия, който веднага се похвалил, че вече я е правил и е уникално вкусна. И със сигурност е споделил кулинарните си преживявания със своите колеги.

Шофьорът на таксито показва на Алекс снимка на баницата, която е направил по нейна рецепта.

 Шофьорът на таксито показва на Алекс снимка на баницата, която е направил по нейна рецепта.

Още, когато пусна в нета видеото с рецептата си, моделката предупреди, че съдържанието на майонеза в баницата я прави не дотам „хелти“, но за сметка на това-страшно вкусна.

„Возя си се в таксито и момчето гледайте какво ми показа. Пробвал е баницата, която аз направих. В youtube има рецепта, ще ви оставя линк (ВИДЕОТО ГЛЕДАЙТЕ ПО-ДОЛУ), за да видите и да се убедите колко всъщност е вкусна тази баница. Много се раздвам, благодаря ти за обратната връзка. Дано да сте си я хапнали с кеф“, коментира Алекс, возейки се в таксито, докато таксиджията й показва снимка на своето кулинарно произведение по нейна рецепта.