0

К нягиня Калина, която наскоро имаше 50-годишен юбилей, танцува рок с Цецо Елвиса и дори припяваше на някои от изпълненията на вечните хитове на Краля на рока.

Новината за купона бе разпространена от съпругата на певеца имитатор Мариела, която бе отбелязала във видеа и снимки паметната вечер.

Блус

На кадрите се вижда как съпругът на княгинята – Китин Муньос, искрено се радва на импровизациите на екстравагантната си половинка. И няма как да е иначе, след като Калина е единствената, която се вихри на дансинга от все сърце, без да се вълнува дали някой би коментирал уменията и семплата й визия.

Погледите на всички присъстващи определено бяха приковани от княгинята, която с аристократично безразличие ги игнорира, а накрая дори покани и Муньос на блус. Видимо извън покоите на Царска Бистрица е не по-малко приятно и романтично.

От любов

Княгинята е влюбена в България и избра малко преди 50-ия си рожден ден, на 19 януари, да се прибере, за да го отбележи тук. Калина толкова обича да се смесва с „нечистокръвните“, че дори не се настани в двореца Врана, а с Китин наеха собствено жилище. През октомври двамата ще отбележат и друг юбилей – 20 години от сватбата им. Тържеството бе в Царска Бистрица, а Калина сияеше с рокля, дело на български дизайнер. Сега тоалетът й е експонат в Националния исторически музей. Княгинята харесва българските народни носии и неведнъж се е обличала в този стил. По повод юбилея си дори засне фотосесия в Бистрица заедно с любимите й Бистришки баби. Макар че Калина и пътешественикът живяха над 10 години в Мароко, създадоха няколко документални филми за българското културно наследство и за опазването на околната среда.