0

М оделката и актриса Деси Зидарова отпразнува завършването на сина си Виктор. Красавицата изпрати абитуриента, облечена в елегантна рокля на известния лондонски дизайнер Давид Кома. Хубавицата събра близки и приятели, за да отпразнуват бала на сина й.

Виктор е дете на Зидарова от първия й съпруг Веселин, известен като Весо Парцала. Момчето завършило с отличие строителния техникум и му предстои да кандидатства архитектура.

Името на Весо Парцала нашумя по-сериозно из медиите през 2010 година, когато моделката и актриса Деси Зидарова беше жестоко пребита с бухалки. Зидарова бе съпруга на Янев, като от брака им двамата имат две деца. След трагичната случка се появиха десетки версии за нейната първопричина. Една от тях свързваше извънбрачната връзка на Зидарова със сина на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко.



Припомняме, че в началото на полицейското разследване Веселин Янев беше сред заподозрените в нападението над Деси. В някои медии тогава се тръбеше, че Парцала искал да отмъсти на бившата си съпруга за това, че го зарязала с две деца. Следствието обаче така и не потвърди тази версия, нито успя да стигне до истинския поръчител.