0

Ч уват ли се сватбени звънци за Дженифър Лопес и Бен Афлек? В снимка споделена от TMZ, тя не забелязана да пазарува мебели с дъщеря си в понеделник. На безименния пръст на ръката й бе мернат диамантен пръстен, пише ЕТ.

На снимките се вижда, че камъкът е на левия безименен пръст на изпълнителката. На няколко от кадрите изглежда, че Лопес крие пръстена, като обръща диаманта и го крие от вътрешната страна на дланта си.

Ако диамантът всъщност е годежен пръстен, това ще бъде вторият годеж на 49-годишния Афлек и 52-годишната Лопес, които възобновиха романса си през 2021 г., след като отмениха годежа си през 2004 г.

Снимката идва само седмица, след като източник каза на Entertainment Tonight, че годежът е „гореща тема“ между двамата. 

"Бен и Джен нямат търпение да прекарат остатъка от живота си заедно и  знаят, че им е било писано да са заедно," каза източникът. "Един годеж е на дневен ред и това е непрекъснат разговор“, уточни той.

Източникът добави, че към този момент комуникацията е ключът към успеха на двойката.

„Те постоянно говорят за това какво не се е получило в миналото и използват уроците, за да заздравят връзката си за в бъдеще и в името на семействата им“, сподели той. 

По думите му двамата се подкрепят невероятно един друг. 

Бракът би бил логично следствие, след като двойката купи имение за $55  милиона в Бел Еър.

Двойката има планове да направи дома свой собствен, включително да направи някои ремонта, което може да обясни пазаруването на Лопес за мебели в понеделник.