0

А ктьорът Кристиан Кирилов, прочул се като Митака от риалити сериала „София – ден и нощ“, отпразнува рождения си ден по необичаен начин. На 2 април мускулестият мачо поля личния си празник, като реши той да направи подаръци на другите.

Още сутринта той купил 30 чувала с кучешка храна и ги откарал в приют за бездомни животни, а за обяд стоплил душите на хора, които не могат да си позволят храна и дом, като с топъл и вкусен обяд.

„Реших да си направя малко по-различен рожден ден тази годин Знаете, че не съм от хората, които празнуват бурно рождените си дни, затова ще отбележа празника по-различно. Както знаете, много обичам животните и особено кучетата. Затова реших да даря на приюта за бездомните кучета пълен багажник с храна. Заедно с моя приятел Мартин Мартинов пък ще подарим 50 безплатни обяда за бездомни хора. Някой ще се намери да каже, че доброто не трябва да се показва. Напротив – в тези тежки времена доброто трябва да се показва, защото хората са се обезверили. Пожелавам си да съм жив и здрав и бъдете и Вие живи и здрави!”, написа в социалните мрежи съпругът на поп-фолк певицата Джулия.