0

Н едоброжелатели разбиха официалния профил на Мисис България Станислава Василева в Инстаграм. “Много съм разочарована. Смятам, че зад това стои жена. Не е логично мъж да саботира работата ми. Модел съм, имах куп поети ангажименти. Това ще продължи, докато не отстраня проблема”, коментира пред “Телеграф” носителката на престижния приз.

След хакерската атака загубени към момента са близо 20 хил. последователи и 10-годишен фотоархив. “Нямам врагове. Случилото се е абсолютна изненада за мен. Ако са искали да ми навредят - успяха. Мнозина ще споделят, че това са просто снимки, а истината е, че в уебпространството пазех куп спомени. Над 9 години усърдно работех, за да развивам страницата си”, коментира носителката на престижния приз.

Атаката е предприета преди дни. По това време апетитната блондинка е била на почивка със семейството си на Малдивите. “Бях в чужбина, когато се случи. Предприела съм всички мерки, за да отстраня проблема”, казва Василева и разкри, че хакнатият профил няма да заличи прекрасните спомени от ваканцията. “Успях да си почина. Имах необходимост да си подаря няколко дни край брега. За съжаление част от фотосесиите трябваше да се реализират на терен, направих снимки, но те така и не видяха бял свят. В крайна сметка и това ще отмине, хубаво е, че в живота всичко се връща”, допълва Василева.