0

Ш ведският екшън герой Долф Лундгрен идва за четвъртата част на „Непобедимите“.

Това се похвали самият той с видео в социалните мрежи. Актьорът се щракна от колата си веднага след като приключи снимките на продължението на друг касов хит - „Аквамен“.

„Изкарах последните три месеца в Лондон. Получи се страхотен филм, екипът също е страхотен. Но се връщам в „Непобедимите“. Утре летя за Гърция“, казва в краткото клипче 63-годишният майстор на бойните изкуства. След като засне кадри за екшъна в Лондон и София, екипът на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм се премести в Солун. Именно там ще кацне Долф Лундгрен, но дали след това ще дойде да снима някоя сцена и в София, не е ясно. „Свалям бронята на моя крал Нерус и хващам снайперската пушка на Гънър Дженсън“, добавя звездата от „Механикът“ и „Роки 4“.

Докато Долф Лундгрен се приготвя за предстоящите снимки, за своето участие в „Непобедимите“ се похвали друг световен спортист. Известният със своите зрелищни каскади с мотоциклет Роби Мадисън си пусна в социалните мрежи снимка с Джейсън Стейтъм и написа: „Какво пътуване! Благодаря за невероятното преживяване“. Австралиецът държи и рекорда за най-дълъг скок с мотоциклет (98,3 метра), а в добилото широка популярност филмче Pipe Dream сърфира със своя модифициран кросов мотоциклет КТМ по вълните край Теахупо, Таити. Роби Мадисън има още три рекорда – за най-дълго разстояние, изминато от мотоциклет по вода, най-висока скорост с мотоциклет по вода и най-дългия скок от суша във вода с мотоциклет.

Снимките на „Непобедимите“ вървят с пълна пара, от мениджмънта на продукцията се похвалиха с поредната изненада за феновете. Хората на Силвестър Сталоун са направили бисквитки с логото на супер екшъна, които показаха в блога на филма в Инстаграм. Чрез курабийката за пръв път бе обявено и новото лого на четвъртата част от поредицата. От което стана ясно, че са заменили буквата А с числото 4.