0

Ш ведският екшън герой Долф Лундгрен се размина с фолкпевицата и кандидат за президент Луна в столичен хотел, видя „Телеграф“.

Двете звезди бяха гости на партита в две съседни зали в петъчната вечер – актьорът бе част от купона за края на снимките на „Непобедимите“, а изпълнителката се появи на Бала на юристите.

Преди да отиде на тържеството, Долф Лундгрен актуализира профилите си в социалните мрежи. Той публикува кратко клипче, с което информира почитателите си, че са приключили финалните му сцени за четвъртата част на „Непобедимите“. На него се вижда последното оръжие, което е използвал за боевете във филма – ефектен нож. Звездата от „Механикът“ и „Роки 4“ по принцип играе снайперистът Гънър Дженсън в екшън поредицата, но сега показва и други умения и техники.

В София Долф Лундгрен е снимал около седмица, научи „Телеграф“. От Лондон той кацна първо в Гърция, където екипът на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтън реализира част от продукцията. На 27 ноември шведът пусна клипче, че е приключил снимките в южната съседка и идва към България. Преди да отпътува, актьорът се похвали, че домакините са му организирали еднодневен тур в античната част на Солун. Под клипчето той се извинява, че по странен начин е произнесъл името на града заради нощните снимки, които са разбъркали мозъка му. Харизматичният певец Миро бе един от първите, които го посрещнаха, с думите: „Добре дошъл в България“.