С имона Загорова - дъщерята на поп-фолк примата Глория, призна, че се е разделила с бащата на детето си Даниел. Младата певица не коментира причината за краха в отношенията си с него. Въпреки това бе категорична, че той и семейството му ще продължат да имат важна роля в живота на дъщеря им Галина.

Симона Загорова - дъщерята на поп-фолк примата Глория, призна, че се е разделила с бащата на детето си Даниел. Младата певица не коментира причината за краха в отношенията си с него. Въпреки това бе категорична, че той и семейството му ще продължат да имат важна роля в живота на дъщеря им Галина.

„При Симона беше по същия начин, както при мен – бременността не беше планирана. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар - след като Господ е решил, така трябва да бъде“, обясни пред бТВ Глория.

Припомняме, че от няколко седмици Симона Загорова стартира и нов проект на професионалния фронт. В началото на септември тя обяви, че отваря собствена музикална академия, където ще преподава техники на певческото изкуство и актьорското майсторство.