0

Е кранният мафиот Джаро, както викат на актьора Михаил Билалов, запозна по-голямата си дъщеря с любовницата си. Това стана по празниците. Наследницата на актьора пристигна у нас за посрещането на Бъдни вечер и Коледа. А след това остана и за Нова година.

От постове в социалните мрежи става ясно, че звездата от сериала „Под прикритие“ и настоящ водещ на игра за късмет, знания и хилядарки развежда из страната дъщеря си. А с тях е и новата му любима - сценаристката Ваня Николова. Червенокосата БГ дама обаче в повечето случаи влиза в ролята на фотограф и остава извън кадър.

Така става ясно, че Билалов завел детето си от японката Санае първо на морето, където се возили на лодка. След това посетили китни планински селца, където гостоприемно били посрещнати от разни хора, сред тях и една 97-годишна баба. А след това Джаро пусна и снимка под връх Бузлуджа.

Като написа: „Познахте ли къде сме? Въпрос за първа сигурна сума“. И явно не очакваше отговори за нещо толкова очевидно, но зрители с ентусиазъм се юрнаха да му отговарят. Някои проявиха и чувство за хумор с идеи от типа на Малдивите.

Ваня Николова е от най-успешните родни сценаристи в последно време. Тя е автор и продуцент на шоуто „Тройка по никое време“, на предаването „Сблъсък“ и др. Особен успех има в областта на сериалите.

Направи фурор в „Под прикритие“, където изгря и звездата на Билалов, когато БГ зрители изведнъж откриха колко уникално добър актьор си имаме, но той пък живее във Франция. След това написа сценария за „Връзки“, където пак Билалов бе в главната роля.

А миналата година по неин сценарий бе кинопремиерата на „Истината за група Жигули“, отново с Билалов в главната роля.