З вездите Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили. Около девет месеца, след като станаха родители на момиченце, моделът и певецът са си дали почивка един от друг. Това стана ясно, след като Йоланда Хадид - майката на Джиджи, сподели публично за физическа саморазправа между нея и бившия кадър на бой бандата One Direction.

Звездите Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили. Около девет месеца, след като станаха родители на момиченце, моделът и певецът са си дали почивка един от друг. Това стана ясно, след като Йоланда Хадид - майката на Джиджи, сподели публично за физическа саморазправа между нея и бившия кадър на бой бандата One Direction.

Описаните събития се случили преди няколко седмици. Тогава Йоланда се опитала да влезе в дома на дъщеря си, въпреки че Джиджи не била там. По думите й, точно тогава се стигнало до удара от страна на Зейн.

Самият Малик излезе с изявление, в което коментира, че казусът трябва да бъде решен в семейна среда. "Знаете, че съм човек, който обича личното си пространство, и се опитвам да създам безопасна среда, в която да расте дъщеря ми. Среда, в която семейните проблеми не биват качвани на световната сцена, за да бъдат разнищвани от всички. В опит да защита тази среда се съгласих да не оспорвам твърдения, идващи след спор с член на семейството на моя партньор. Това беше и продължава да трябва да бъде проблем от лично естество. Изглежда обаче има разделение и въпреки опитите ми да възвърна мира в семейството така че с партньора ми да можем да делим грижите за дъщеря ни по начин, по който тя заслужава, спорът "изтече" в пресата. Оставам обнадежден за оздравяването на всички, изрекли грубите думи и най-много от всичко останало ще продължа да браня Кай и да се боря за поверителността на живота й", коментира Зейн.

Според източници на сп. People, към момента той и доскорошната му любима Джиджи се грижат наравно за дъщеричката си.