0

Н овата изгора на Благо Джизъса – Полина, започна да шари тялото си по подобие на своя любим, който почти няма празно място по себе си от татуировки. Брюнетката изписа името му на дясната си ръка, вградено в две сърца. Въпреки скорошната им връзка двамата демонстрират силна любов един към друг. Футболистът вече събра поредната си жена с децата си, а феновете все повече говорят, че скоро и новата ще бъде забременена. Дали Благо е върнал жеста на половинката си все още не е ясно. Преди това той изтри имената на всички бивши, които беше татуирал през годините, за да остави място само за името на Златка като обяснение във вечна любов. Освен това той увековечи датата, на която са станали двойка с Русата Златка - 13.08.2018 г.

Джизъса превърна в традиция да изписва с мастило имената на любимите си жени. Почти няма дама, която да е имала място в сърцето на футболиста и да не е намерила такова върху кожата му. Една от последните жени, чието име намери място върху тялото на футболиста, беше рускинята Есмер. Благо изрисува името й на няколко различни места по тялото си. Едната татуировка беше на сърце, а в центъра му бяха поставени имената на двамата. На друга беше увековечил името на любимата си, като го беше поставил отново в центъра на червено сърце. Красивата рускиня върна емоционалния жест на тогавашната си половинка и изписа името му на много видно място върху ключицата си. За да покаже колко е привързан към любимата си Куини-Алис, с която се утешава след окончателната раздяла с половинката си Христина, Джизъса написа името й измежду всички други религиозни татуировки и надписи. След първата си раздяла с Христина, която е майка и на двете му деца Йоана и Давид, Георгиев татуира името й на дланта си като признателност към нея. От своя страна, за да покаже обичта си към футболиста, самата Христина написа името му отново от външната страна на дланта си.

Поп-фолк певицата Лияна, която също преживя бурен любовен романс с Джизъса, също си направи семпла татуировка на рамото във формата на съце, а по средата беше изписала името Благо. След като връзката им приключи злополучно, Лияна закри старата рисунка с нова – пентаграм, украсен с две червени рози.

Певицата Сузанита, която в момента е в очакване на първото си дете, татуира името на любимия си Марк на врата. Марк Славов, който е шампион по хвърляне на копие, се похвали с това и призна, че е повече от очарован от този жест.

Костинбродският славей Азис татуира името на любимия си мъж на дясната си ръка с големи латински букви още преди 10 години. От своя страна половинката на звездата изписа също името на Васко на тялото си. Изненадващ е фактъта, че дори след толкова години и двамата все още не са се опитали да заличат надписите от телата си.

Софи Маринова и половинката й Гринго също си направиха татуировки, за да докажат любовта си един към друг. Те изписаха завинаги имената си и се похвалиха в социалните мрежи с новите си половинки. Татусът на Софка с името на Гринго е върху ключицата на певицата, за да може картинката да не остане скрита за никого. Името на нейния любим е изписано върху огненочервена целувка. Любимият на звездата Гринго от своя страна татуира името й в диаграма за пулс, а буквата „ф“ от името на ромската перла е под формата на сърце. Не след дълго напрежение в отношенията между двамата стана причина Софи да покрие надписа с изрисувана отгоре черна лястовица. Освен името пиарът на Софи – Тодореско, си изрисува образа на певицата.

“Преди време на ръката си татуира имената ми, а сега и лицето ми. Толкова години сме близки приятели и работим заедно, но този жест показа, че той е и моят най-верен приятел”, сподели тогава Софи.

Валери Божинов и Николета също избързаха и татуираха инициалите си като признак на любов. Докато бяха заедно, Валери изписа NL на китката си, а Николета VB отново на същото място. И, разбира се, влюбените гълъбчета постнаха снимка с новото си доказателство, че се обичат страшно много. След като двамата се разделиха, Николета даде луди пари, да се подлага на различни процедури, за да заличи името на бившия си любим. Така освободи място по кожата си за нова любов, именно тази с Ники Михайлов. Разбира се, неговото име намери заслужено място върху тялото на хубавицата. Плеймейтката изненада футболиста за Свети Валентин, като татуира от лявата страна на гърдата си надпис Niki Mihaylov. Естественно, не пропусна да сподели това с последователите си в мрежата, а под снимката написа: “Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми, любовта ти завинаги моя остава!”. Валери Божинов също покри инициалите на Ни Ло с пеперудка.

Рапърът Wosh MC е един от мъжете в живота на модела и актриса Луиза Григорова. Връзката им преди години беше толкова силна, че изпълнителят й посвети цяла татуировка на гърба си. Дълго време татуировката красеше тялото на рапърът, въпреки че двамата бяха разделени. С днешна дата обаче тя вече е изтрита, разкри лично хип-хопърът. „След като Мария ми стана приятелка, вече го няма този татус. Имам сега на същото място един голям триъгълник“, разказа в интервю победителят от „Биг Брадър“.

Любовта между Емануела и половинката й Мартин Николов също е увековечена. Емануела и Мартин си татуираха първите букви от имената, а Емануела призна, че мястото, на което е направена татуировката, е строго секретно, което само любимият й може да гледа. От своя страна буквата на Емануела е намерила видно място на ръката на Мартин.

Плеймейтката Джулиана Гани също реши да премахне бившия си съпруг - фитнес инструктора Илиян Найденов, от гърдите си. В знак на голямата си любов към него, още преди да се оженят, тя си татуира името му между силиконовите гърди. Сега обаче надписът „Принцесата на Найденов“ вече не е актуален и тя тръгна на процедури да го заличи. Докато беше влюбена в него, 30-годишната пловдивчанка започна да татуира различни неща, посветени на инструктора от Монтана. Тя имаше две основни татуировки, посветени на съпруга си, едната между двете гърди, и гласеше "Принцесата на Найденов", а другата бе на гърба й и е била доста масивна. Джулката е предупредена, че болката, която ще понесе след подлагане на специален лазер за премахване на татуировки, е огромна. Дори дни наред след интервенцията няма да може да спи от неприятното усещане заради третирането в зоната на гърба. Въпреки това обаче риалити фурията е решена непременно да го направи.

За децата с любов

И Алисия татуира върху тялото си едно мъжко име, това според певицата е името на най-голямата й любов. Не става въпрос за Валери Божинов или Ники Михайлов, нито за последната й любов, а за единствения й син Валери-младши. Изпълнителката си направи това тату на горната част на дланта преди време докато беше на ваканция в Барселона. Николета Лозанова също има татуировка на дъщеря си, името й грее на ултравидимо място - ключицата й. От своя страна Валери също изписа името на дъщеря си Никол малко след като тя се роди и така показа любовта си към малкото момиченце. Фолкпевицата Мария татуира надпис на италиански на рамото си, означаващ благословена Марая, посветена на нейната малка дъщеря, а числото 13, което е на ръката й, символизира датата, на която е родена. Фики Стораро запечата датата на раждане на сина му на врата си. Асен Блатечки също изписа името на сина си. На четирите пръста на едната му ръка има по една буква - Бори.

Сапун изми ментето на Моника Валериева

Моника Валериева също се опита да засвидетелства любов пред фолкзвездата Меди. Оказа се, че татуировката е с обикновено мастило и първият душ, който Валериева си взе насапунисана, отми името на изпълнителя. Иначе за феновете, брюнетката качи лъскава снимка по черно изрязано боди, а от плешката й се виждаше изписано името Меди. Да, обаче татуто се оказа фалшиво.