0

Ф итнес инструкторът Илиян Найденов пусна скандални записи, в които все още законната му съпруга Джулиана Гани подчертава многократно, че ще търси секс от по-млади мъже. От качените файлове става ясно, че силиконката не се притеснява да разменя ласки с нови партньори дори пред очите на детето си. В друг запис го нарича „мухльо“, „селянин“ и „продажник“, а той казва, че му посяга пред очите на сина им Давид. Войната, която се води ежедневно в социалните мрежи, е следствие от желание за изневяра от страна на мачото.

Закани

Каченият разговор е от началото на ноември. „Откакто се разделих с теб, либидото ми се вдигна двойно... Така ми се е*е и само с малки, човек. Направо ще се разцепя. Много ти благодаря за това чувство, защото го бях загубила. Чувствах се, като все едно сме дърти съквартиранти“, казва Джулиана. В допълнение блондинката, която едновременно се жали, че не вижда сина си в мрежите и пуска фотоси от салони за красота, казва, че недоумява колко много привлекателни мъже има и как времето й досега е минавало на дивана. На въпрос от страна на Илиян, който пита дали би се сваляла с тях пред детето, тя отговаря, че това е нейна работа.

Интернат

В записите Гани плаши бившия си възлюбен с полиция, както и с „нейни“ хора в структурите, които ще съдействат за това да вземе попечителството над Давид. Феновете на двойката все още не могат да повярват на грозната разпра, която се води онлайн. Някои от тях защитават бившата брадърка, казвайки, че едно дете трябва да расте с майка. Други оспорват това, защитавайки се с пореден запис, в който Джулиана казва, че ще прати рожбата си в интернат.