0

Д обра новина за феновете на хитовия сериал „Ти“ - започна работата по четвърти сезон. Това издадоха от екипа, публикувайки снимка на клапата с надпис „Ти 4“.

Не е уточнено къде е разпънат снимачният сет, но от последния епизод на третата порция епизоди се подразбира, че любимият ни сериен убиец Джо Голдбърг (Пен Баджли) ще търси новата „единствена“ в Европа.

Повечето подробности за сюжета и актьорския състав засега се пазят в тайна. Ясни са обаче имената на две от новите попълнения в каста – Лукас Кейдж („Белият лотос“) и Шарлот Ричи („Призраци“).

Сценарият отново ще е базиран на книгите на писателката Керълайн Кипнис.

Netflix

Припомняме, че сезон №4 на „Ти“ получи зелена светлина броени дни преди в стрийминг платформата Netflix да се появи трети.

„Четейки романът на Керълайн, аз и Грег Берланти мигновено се влюбихме в Джо Голдбърг и извратената му представа за света. Вълнуващо е да гледаме как Пен показва зловещия, но завладяващ живот на Джо. Много сме благодарни на Netflix за огромната подкрепа, както и на хората по целия свят, които наблюдаваха поредицата от грешни решения на Джо. Целият екип на „Ти“ е нетърпелив да изследва новите тъмни нюанси на любовта в четвърти сезон“, заяви тогава Сара Гембъл, който е шоурънър и продуцент на проекта.

Финалът на последния излязъл сезон не изневери на предшествениците си и очарова феновете с добре поднесени убийства. Героят на Баджли вече ще се изявява като щастлив вдовец, но предстои да разберем дали обект на желанията му все още е Мериан (Тети Гейбриъл) или е хвърлил око на друга.