0

П олина Спасова от Велинград е новата изгора на футболиста Благой Георгиев-Джизъса, научи „Телеграф“. Избраницата му е по-млада от него с цели две десетилетия. Според светската клюка двамата са се запознали във фитнес залата и от същата минута били неразделни.

Освен че била млада и красива, новата на Благо била от заможен род, което пък е в плюс за спортиста, който след раздялата си с Есмер всячески се опитвал да закърпи бюджета си.

Благо нямал нищо против да стане заврян зет и на драго сърце щял да се венчае за хотелиерската дъщеря. Досега Георгиев е имал брак само с рускинята Есмер.

Според мълвата Джизъса вече подготвя втора сватба. Светските клюкари разказват, че сватбата щяла да стане факт до месец, но Благо и избраницата на сърцето му вече били сгодени.

В момента се обсъждало дали тържеството да се организира у нас в родния град на Поли, или пък да си спретнат церемония на някой от плажовете на екзотичния остров Бали, където двамата влюбени са вече повече от седмица.

Двойката била наела луксозна къща за около 2500 долара месечно, в която планирали да останат по-дълго.

Джизъса, който известно време беше изчезнал от социалните мрежи, сега се завърна с ексклузивни кадри от най-скъпите кътчета на острова.

Футболистът показва почти всекидневно луксозните местенца, които посещава с новата си любима. За разлика от него профилът на Поли в мрежата е безмълвен, в него няма нито една публикация, хубавицата не следва никой и няма нито един последовател.

Във Фейсбук нещата седят по същия начин, последната снимка е качена преди около 8 години. От страницата й става ясно единствено, че момичето се е занимавало с музика и е развивало професионално певческите си заложби.