0

В незапната смърт на 21-годишния поп-фолк изпълнил Денис Теофиков, който за 2 години успя да се превърне в истинска звезда и да заеме челни позиции във всички музикални класации почерни неговото семейство и близки, а колегите му от жанра посветиха песен в негова памет.

Младите изпълнители на фолка Антонио и Лео се обединиха, въпреки различните музикални компаниим, за да направят парчето "Един от нас", в която се включва и Краси Леона. 

"Всички средства, които се изкарат от песента ще отидат при семейството на Дени ! Не си мислете, че го правим за лична изгода, ние преди всичко сме хора", оправда се Антонио, след като се появиха спекулации относно истинската причина за премиерата на такова парче. Вече стана ясно пък, че семейството на Денис стартира кампания за подпомагане на бъдещи таланти, като средствата за нея ще бъдат осигурени от канала на певеца в YouTube.

„Обичаме те, Дени! Никога няма да те забравим, живееш дълбоко в сърцата ни. Винаги ще помним твоята доброта. Поклон пред светлата ти памет“, заявиха изпълнителите, които представиха песента в памет на отлетялия към небето на 24 октомври при все още неизяснени обстоятелства свой приятел.

Часове преди да бъде представена, песента предизвика спор в социалните мрежи. В началото е било съобщено, че песента ще бъде качена в новия YouTube канал на Денис Теофиков, създаден от родителите му, но в последствие те са решили да я публикуват в друг канал, който не е популярен. Все пак заявиха, че приходите от песента ще бъдат дарени на фондацията, която ще бъде създадена в памет на Теофиков.

Видеото в памет на Денис може да гледате ТУК!